Skandal na dan dodjele velike nagrade: nogometna zvijezda stigla na spektakl, a optužen je za silovanje!?

Iz glavnog grada Francuske stižu vijesti o novom nogometnom skandalu. Zvijezda PSG.a Achraf Hakimi suočen je s ozbiljnim optužbama. Marokanski nogometaš našao se pod istragom zbog silovanja, i to na dan velikog FIFA-inog spektakla u Parizu, na koji je i sam večeras stigao kao gost. Prema pisanju Le…

Главная страница » Skandal na dan dodjele velike nagrade: nogometna zvijezda stigla na spektakl, a optužen je za silovanje!?

Iz glavnog grada Francuske stižu vijesti o novom nogometnom skandalu. Zvijezda PSG.a Achraf Hakimi suočen je s ozbiljnim optužbama. Marokanski nogometaš našao se pod istragom zbog silovanja, i to na dan velikog FIFA-inog spektakla u Parizu, na koji je i sam večeras stigao kao gost.

Prema pisanju Le Parisiena, prenose Sportske novosti, nogometaš je prošlog vikenda iskoristio priliku nakon što su mu supruga i dvoje djece otišli na odmor u Dubai i u svoju kuću pozvao 23-godišnju djevojku s kojom je već neko vrijeme u kontaktu, francuski mediji spekuliraju od sredine siječnja.

Ali tijekom večeri stvari su očito izmakle kontroli. U jednom ju je trenutku poljubio, skinuo joj odjeću, a onda, tvrdi žrtva, i silovao. Djevojka je kasnije pozvala prijateljicu da je pokupi autom i produžila u policijsku postaju gdje prijavila zločin.

Neki detalji u francuskim medijima su nejasni, navodno djevojka isprva nije htjela podnijeti prijavu nego je policija po službenoj dužnosti pokrenula istragu.

Inače, marokanski reprezentativac zbog ozljede nije igrao za PSG protiv Marseillea u nedjelju.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.