Skandal trese Njemačku: na vidjelo izašli morbidni i odvratni detalji, reprezentativac mlatio svoju trudnu djevojku

Prema Bildu, koji je informacije dobio iz Ureda javnog tužitelja, Nico Schulz iz Borussije Dortmund trenutno je pod istragom zbog obiteljskog nasilja koje je navodno počinio 2020.; rezultat je to lipanjske kaznene prijave koju je podnijela njegova bivša djevojka. Detalji optužbe protiv Schulza u naj…

Главная страница » Skandal trese Njemačku: na vidjelo izašli morbidni i odvratni detalji, reprezentativac mlatio svoju trudnu djevojku

Prema Bildu, koji je informacije dobio iz Ureda javnog tužitelja, Nico Schulz iz Borussije Dortmund trenutno je pod istragom zbog obiteljskog nasilja koje je navodno počinio 2020.; rezultat je to lipanjske kaznene prijave koju je podnijela njegova bivša djevojka.

Detalji optužbe protiv Schulza u najmanju su ruku odvratni i morbidni. Bild vrdi da je Schulz svoju tada trudnu djevojku udario nogom u trbuh samo dva tjedna prije nego što je rodila, što je – kako tužitelj tvrdi – bio pokušaj prekida trudnoće. Njegova djevojka također tvrdi i da ju je bacio na tlo dok je bila trudna; ovo je samo jedan od raznih oblika fizičkog nasilja koje je počinio Schulz.

“Prethodno ju je zgrabio s leđa i potom bacio na tlo. Nakon toga uslijedili su udarci u predjelu trbuha”, piše Bild.

Ove tvrdnje navodno nisu bez dokaza. Kako prenose Nijemci, internetom kruže brojne fotografije koje prikazuju ono što izgleda kao dnevnik chata na Whatsappu, na kojem se nalazi tijelo žene s modricama, a Nico Schulz odgovara s pretjerano “tužnim” licem – što se otprilike može protumačiti kao svojevrsna, i to neiskrena isprika.

Glasnogovornik Borussije Dortmund dao je izjavu za Bild: “Do danas nismo čuli ništa o istrazi javnog tužitelja o privatnom životu Nica Schulza. Shvatit ćemo prijavu kao priliku za izravni razgovor s igračem kako bismo potražili eventualni temelj za ove ozbiljne optužbe.” Nico Schulz je za Bild preko svog odvjetnika negirao optužbe.

Važno je napomenuti da, iako je Schulz bio nepopularan među navijačima BVB-a – pa bi klub vjerojatno odahnuo prekine li veze s njim – ovakvo ponašanje bilo bi jednako neprihvatljivo i da je bio voljeni igrač na razini superzvijezde. Optužbe protiv njega djeluju vrlo uznemirujuće i daju sliku nasilnog, manipulativnog zlostavljača. Klub i njegovi navijači ne bi smjeli imati toleranciju prema ovakvom ponašanju na bilo kojoj razini.

Nico Schulz karijeru je započeo u Herthi, a zablistao je u Hoffenheimu odakle je u ljeto 2019. prešao u Borussiju Dortmund za 25 milijuna eura.

Ipak, u klubu nikad nije opravdao očekivanja pa je raskid ugovora sve izglednija opcija.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.