Skandal u Beogradu nakon ispadanja Partizana: bijesni Grobari postrojili igrače nakon utakmice i natjerali ih da skinu dres, Srbin napao fotoreportera

Beogradski Partizan sinoć je ispao iz kvalifikacija za Europsku ligu nakon što je kao domaćin remizirao 2:2 s ciparskim AEK-om iz Larnace. S obzirom na to da je prvi susret završio 2:1 u korist AEK-a, Ciprani su prošli u play-off s ukupnih 4:3. Ovakav rasplet razbjesnio je navijače Partizana koji su…

Главная страница » Skandal u Beogradu nakon ispadanja Partizana: bijesni Grobari postrojili igrače nakon utakmice i natjerali ih da skinu dres, Srbin napao fotoreportera

Beogradski Partizan sinoć je ispao iz kvalifikacija za Europsku ligu nakon što je kao domaćin remizirao 2:2 s ciparskim AEK-om iz Larnace. S obzirom na to da je prvi susret završio 2:1 u korist AEK-a, Ciprani su prošli u play-off s ukupnih 4:3.

Ovakav rasplet razbjesnio je navijače Partizana koji su nakon utakmice postrojili igrače ispred sebe i od njih zatražili da skinu dresove. Igrači su to i napravili, ali navijači su imali još jedan zahtjev, koji se odnosio na to da su od nogometaša svog kluba zatražili da na skandiranje “uprava” s tribina, oni odgovore s “odlazi”. Igrači su to odbili napraviti.

Grobari su zatražili i ostavku trenera, a uprava kluba im je navodno želju ekspresno ispunila. Te navode na neki način potvrđuje i činjenica da se Ilija Stolica nije ni pojavio na press konferenciji nakon susreta.

Utakmicu je obilježio i srpski nogometaš u redovima AEK-a, Nenad Tomović. On se nakon utakmice zatrčao prema jednom fotoreporteru i bacio ga na atletsku stazu. Uskočili su njegovi suigrači i redari te spriječiti još veći skandal.

“Nisam ga udario, gurnuo sam ga, imam 20 svjedoka koji su sve čuli! Znaš li što mi je pričao? Ciganska pi*ko! Tvoja djeca su cigani! Je**m ti mamu”, otkrio je Tomović nakon utakmice za Informer pa dodao:

“Nikad ne bih reagirao da mi je psovao cigansku majku itd… Ali kad mi djecu spomeneš, poludim. Najviše me pogodilo što mi je djecu psovao. Odmah sam mu rekao – čekaj kraj, ubit ću te. Sreća njegova što sam ga samo odgurnuo! Da nije bila nogometna utakmica, drugačije bi to završilo jer mi je cijelo vrijeme psovao djecu! Ne jednom, već 100 puta! Kad mi djecu spomeneš, poludim. Nikad ne bih ovako reagirao, igrao sam i derbi i sve, vrijeđaju te i to je normalno. Igrao sam i za reprezentaciju, uvijek bio korektan i nikada jednu ružnu riječ nisam rekao za Partizan, a on mi djecu dira. E to neću trpjeti”, poručio je bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Partizan ipak nije sasvim ispao iz Europe, jer još uvijek ima šanse plasirati se u Konferencijsku ligu. U play-off rundi tog natjecanja igrat će protiv Hamruna s Malte, koji je pobijedio bugarski Levski.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.