Skandal u Chelseaju: raskinut ugovor nakon optužbi i dokaza o seksualnom uznemiravanju

Kako prenosi engleski Telegraph Chelsea je otpustio Damiana Willoughbyja nakon manje od mjesec dan otkako ga je imenovao komercijalnim direktorom, nakon optužbi i dokaza o seksualnom uznemiravanju prema potencijalnoj investitorici Catalini Kim – prenose Sportske novosti. “Nogometni klub Chelsea potv…

Главная страница » Skandal u Chelseaju: raskinut ugovor nakon optužbi i dokaza o seksualnom uznemiravanju

Kako prenosi engleski Telegraph Chelsea je otpustio Damiana Willoughbyja nakon manje od mjesec dan otkako ga je imenovao komercijalnim direktorom, nakon optužbi i dokaza o seksualnom uznemiravanju prema potencijalnoj investitorici Catalini Kim – prenose Sportske novosti.

“Nogometni klub Chelsea potvrđuje da je raskinuo radni odnos komercijalnog direktora Damiana Willoughbyja s trenutnim učinkom.

“Dokazi o neprikladnim porukama koje je poslao g. Willoughby, prije njegovog imenovanja u Chelsea FC ranije ovog mjeseca, nedavno su dostavljeni Klubu i istraženi od strane kluba. Iako su poslani prije njegova zaposlenja u Klubu, takvo ponašanje je u apsolutnoj suprotnosti s radnim okruženjem i korporativnom kulturom koju je uspostavilo novo vlasništvo Kluba.

“Vlasnici kluba neumorno rade na postavljanju i postizanju najviših standarda na terenu i izvan njega, te su odlučni uspostaviti i njegovati kulturu transparentnosti, odgovornosti, inkluzivnosti, raznolikosti i mogućnosti. Klub je predan stvaranju okruženja koje utjelovljuje te vrijednosti.” – stoji u prioćenju kluba koje je prenio engleski Telegraph.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.