Skandal u kamerunskoj reprezentaciji netom prije utakmice sa Srbijom: izbornik izbacio iz momčadi svog prvog vratara

Prvi vratar Kameruna André Onana “udaljen” je iz reprezentacije uoči utakmice protiv Srbije koja je počela u 11 sati, javlja agencija France Presse pozivajući se na izvore u Kamerunskom nogometnom savezu (Fécafoot). “Onana je izbačen iz reprezentacije, malo sebi kompliciramo život”, objasnio je ovaj…

Главная страница » Skandal u kamerunskoj reprezentaciji netom prije utakmice sa Srbijom: izbornik izbacio iz momčadi svog prvog vratara

Prvi vratar Kameruna André Onana “udaljen” je iz reprezentacije uoči utakmice protiv Srbije koja je počela u 11 sati, javlja agencija France Presse pozivajući se na izvore u Kamerunskom nogometnom savezu (Fécafoot).

“Onana je izbačen iz reprezentacije, malo sebi kompliciramo život”, objasnio je ovaj izvor, dodajući da je golmana Intera zamijenio Devis Epassy, ​​koji igra u saudijskoj Abhi.

Izbornik Rigobert Song od Onane je tražio promjenu u njegovom pristupu, što je Onana odbio, a onda ga je iz disciplinskih razloga udaljio iz momčadi. Izvor nije precizirao koliko će dugo Onana biti izvan kadra.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.