Slaven Bilić glavni je favorit za klupu Ukrajine, ponudio se da posao odradi besplatno?

Najpoznatiji nogometni insajder na svijetu, Fabrizio Romano, jučer je objavio vijest kako je Slaven Bilić favorit za novog trenera ukrajinske reprezentacije. Talijan je napisao da bi se ubrzo trebao dogoditi razgovor dviju strana, jer Bilića u Ukrajini jako cijene i rado bi ga željeli vidjeti na svo…

Главная страница » Slaven Bilić glavni je favorit za klupu Ukrajine, ponudio se da posao odradi besplatno?

Najpoznatiji nogometni insajder na svijetu, Fabrizio Romano, jučer je objavio vijest kako je Slaven Bilić favorit za novog trenera ukrajinske reprezentacije. Talijan je napisao da bi se ubrzo trebao dogoditi razgovor dviju strana, jer Bilića u Ukrajini jako cijene i rado bi ga željeli vidjeti na svojoj klupi na kojoj se privremeno nalazi Ruslan Rotan.

Turski CNN sada donosi detaljnije informacija i tvrdi da su pregovori već u uznapredovaloj fazi, a posebno je zanimljiva tvrdnja CNN-a da se Bilić ponudio Ukrajincima odraditi svoj posao potpuno besplatno, što bi bio presedan u svjetskom nogometu.

Bilićev posljednji angažman bio je u engleskom Watfordu, a dobio je otkaz manje od šest mjeseci nakon što je preuzeo ulogu glavnog trenera. Od hrvatskog stručnjaka očekivalo se da se barem umiješa u borbu za Premier ligu, a u trenutku kad je dobio otkaz Watford je zauzimao deseto mjesto poretka u Championshipu.

Bilić bi od svog sad već bivšeg kluba trebao dobiti oko 400.000 funti odštete, a njegovi pomoćnici oko 250.000 funti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.