Sljedeći na redu je Brazil. Imaju igrača za dvije postave od kojih ‘boli glava‘, ali…

Sljedeći na redu za Vatrene? Ni više, ni manje nego Brazil! Momčad je to koja je za nešto više od pola sata „pregazila” Južnu Koreju. Brazilci su do sada, osim poraza od Kameruna, pokazali možda i najviše. Opet je to onaj dobri, stari Brazil u kojemu sve pršti od ljepote, krasnih poteza, minijatura…

Главная страница » Sljedeći na redu je Brazil. Imaju igrača za dvije postave od kojih ‘boli glava‘, ali…

Sljedeći na redu za Vatrene? Ni više, ni manje nego Brazil! Momčad je to koja je za nešto više od pola sata „pregazila” Južnu Koreju. Brazilci su do sada, osim poraza od Kameruna, pokazali možda i najviše.

Opet je to onaj dobri, stari Brazil u kojemu sve pršti od ljepote, krasnih poteza, minijatura na malom prostoru.

Momčad koju je posložio izbornik Tite krasi „joga bonito”. Sjajno je izgledala brazilska igra u osmini finala protiv Južne Koreje. Četiri gola i isto toliko različitih strijelaca.

Teško je i kazati odakle prijeti najveća opasnost. Neymar se oporavio, Richarlison i Vinicius briljiraju, iskusni Thiago Silva drži obranu. Teško im je pronaći „falingu”, ma bilo kakvu manu.

Nimalo jednostavan zadatak je pred našim izbornikom. U svom rosteru brazilska reprezentacija ima igrača za dvije postave od kojih „boli glava”. Martinelli, Fred, Bruno Guimaraes, Rodrygo, Antony… U gotovo svakoj drugoj reprezentaciji bi imali zacementirano mjesto u početnoj postavi, dok u Brazilu svoju priliku (ne)strpljivo čekaju s klupe.

Mnogi predviđaju kako je ovo njihova godina, velika prilika još jedne zlatne brazilske generacije. Na putu im stoji Hrvatska. I jednima i drugima, dvoboj četvrtfinala bit će najveći izazov do sada – Vatrenima prilika za još jedan veliki skalp, a Brazilcima konačno protivnik po mjeri s kojim će, nadamo se, imati muke…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.