Šok u Francuskoj: Ante Vukičević poslan na dodatne pretrage kako bi se utvrdilo što mu se zapravo dogodilo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija je počela s pripremama u Kranju, a izbornik Ivica Tucak na početku priprema ne može računati s nekoliko igrača. Kristijan Milaković je optao zbog operacije, a Marko Bijač kasni nekoliko dana, dok će se Josip Vrlić odabranoj vrsti priključiti nakon dijela priprema…

Главная страница » Šok u Francuskoj: Ante Vukičević poslan na dodatne pretrage kako bi se utvrdilo što mu se zapravo dogodilo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija je počela s pripremama u Kranju, a izbornik Ivica Tucak na početku priprema ne može računati s nekoliko igrača.

Kristijan Milaković je optao zbog operacije, a Marko Bijač kasni nekoliko dana, dok će se Josip Vrlić odabranoj vrsti priključiti nakon dijela priprema predviđenog u Kranju.

Najviše brine situacija s Antom Vukičevićem koji je prije nekoliko dana proživio pravu dramu u Francuskoj. Hrvatskom je reprezentativcu pozlilo u Marseilleu u kojem živi s obitelji. Na nekoliko je trenutaka i izgubio svijest pa je upućen na dodatne pretrage kako bi se utvrdilo o čemu je točno riječ i kakvo je zdravstveno stanje.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.