Šokantne tvrdnje iz Rusije: dio nogometne reprezentacije ide u rat, ništa od kontroverznog susreta s BiH!?

U Sankt Petersburgu bi se 19. studenog trebala odigrati prijateljska nogometna utakmica reprezentacija Rusije, te Bosne i Hercegovine. No, sada je upitno hoće li do toga uopće doći. Ne toliko zbog ogorčenosti javnosti što je Nogometni savez BiH uopće prihvatio opciju odigravanja utakmice s državom k…

Главная страница » Šokantne tvrdnje iz Rusije: dio nogometne reprezentacije ide u rat, ništa od kontroverznog susreta s BiH!?

U Sankt Petersburgu bi se 19. studenog trebala odigrati prijateljska nogometna utakmica reprezentacija Rusije, te Bosne i Hercegovine. No, sada je upitno hoće li do toga uopće doći. Ne toliko zbog ogorčenosti javnosti što je Nogometni savez BiH uopće prihvatio opciju odigravanja utakmice s državom koja je pod sankcijama, već zbog toga što je val novačenja ili mobilizacije, zahvatio i samu rusku reprezentaciju i tamošnji nogometni savez.

Novinar ruskog sportskog dnevnika “Sport Express” Maksim Alanazarov je plasirao šokantnu vijest koja se odnosi na pojedine članove ruske nogometne reprezentacije, prenose Sportske novosti.

Prema njegovim tvrdnjama pozive na mobilizaciju za rat u Ukrajini dobilo je nekoliko zaposlenika Ruskog nogometnog saveza uključujući službenog odvjetnika, zatim fizioterapeuta, te nekoliko osoba zaduženih za organizaciju utakmica.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.