Soldić objavio gdje nastavlja karijeru: “Nisam mogao reći ne!”

ROBERTO SOLDIĆ ima novu promociju.

Главная страница » Soldić objavio gdje nastavlja karijeru: “Nisam mogao reći ne!”

ROBERTO SOLDIĆ iznenadio je izborom nove organizacije u kojoj će se boriti. Najbolji hrvatski MMA borac napustio je KSW i odabrao singapursku One Championship promociju iako se očekivalo da će otići u UFC. KSW mu je navodno nudio milijun eura samo za produljenje ugovora, a UFC mu je ponudio ugovor prema kojem bi imao pravo napasti pojas već u trećoj borbi. On je na kraju izabrao singapursku promociju osnovanu 2011. godine.

“Nisam mogao reći ne. Odabrao sam One Championship jer je to najveća borilačka organizacija na svijetu, tamo ću imati priliku boriti se u MMA-u, boksu, kikboksu, Muay Thaiju… Kad sam vidio kako izgleda atmosfera u Singapuru i kako se čelnici ponašaju prema borcima, morao sam prihvatiti ponudu”, rekao je Soldić za The MMA Hour.

“Ovdje mogu ispisati povijest borilačkog sporta”

“Želim biti prvak u različitim sportovima. Pokušat ću uzeti naslov prvaka i u MMA-u, kikboksu i u svemu u čemu mogu. To mi je cilj. Želim biti jedinstven borac, a One Championship mi daje priliku biti nešto posebno u ovom sportu. Želim ispisati povijest borilačkog sporta”, rekao je Soldić i osvrnuo se na ponude koje je imao.

“Imao sam toliko opcija, toliko ponuda. KSW, UFC… Međutim, ovo što mi je ponudio One Championship… To se ne odbija. One Championship mi nudi puno više opcija od drugih promocija. Ponuda UFC-a je bila dobra, ali dobio sam ponudu najveće borilačke organizacije i nisam mogao reći ne. KSW? Tamo sam sve počistio”, izjavio je Soldić. Sutra će opširnije o ovome govoriti na konferenciji za medije.

Soldić, 27-godišnji borac, u karijeri ima 20 pobjeda i tri poraza. Posljednju borbu izgubio je od Dricusa Du Plessisa 2018. godine. U KSW-u je bio prvak velter i srednje kategorije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.