Španjolski velikan želi dovesti bivšega beka Hajduka u svoje redove

Mnogi ga traže, a interes za hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića najviše pokazuje madridski Atletico. Zna se, koga odabere Diego Simeone, taj mu i obično i dođe, u orkestar kojeg već dugo vodi. Ne treba sumnjati da će slučaj biti takav i s Juranovićem, ako se Cholo do kraja zainteresira za n…

Главная страница » Španjolski velikan želi dovesti bivšega beka Hajduka u svoje redove

Mnogi ga traže, a interes za hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića najviše pokazuje madridski Atletico. Zna se, koga odabere Diego Simeone, taj mu i obično i dođe, u orkestar kojeg već dugo vodi. Ne treba sumnjati da će slučaj biti takav i s Juranovićem, ako se Cholo do kraja zainteresira za njegovo dovođenje. Novinar Sky Sportsa, Lyall Thomas izvijestio je da je Atletico zainteresiran za Vatrenog koji je prošlog ljeta stigao u Celtic iz redova varšravske Legije. U Atleticu bi, jasno, shodno svojoj poziciji trebao zamijeniti Šimu Vrsaljka kojeg se već seli prema Grčkoj, odnosno Olympiakosu.

Podsjetimo, u 40 nastupa za Celtic u svim natjecanjima, Juranović je prošle sezone zabio šest pogodaka i vrlo brzo zadobio simpatije navijača sa stadiona Hampden Park. Iz svoje prve, zasad i jedine sezone u škotskoj prijestolnici Glasgowu, bivši igrač Hajduka nosi dvostruku krunu, osvojio je Celtic i domaće prvenstvo i kup.

Juranovića se u danima prije nedjelje mahom povezivalo s engleskim premierligašem Leicester Cityjem koji se raspitivao za njega, no kontakt sa Simeoneovim Atleticom mogao bi biti puno ozbiljnije naravi. Cholo je u ozbiljnoj potrazi za desnim braničem, a u Juranoviću vidi potencijalnu zamjenu za Vrsaljka kojem za nekoliko dana i službeno ističe ugovor s Atleticom. Problem bi mogla biti relativno visoka odšteta za Juranovića, s obzirom da je kad je stigao prošlog ljeta, sa Celticom potpisao ugovor na pet godina.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.