Španjolski veteran Pepe Reina kao slobodan igrač potpisao jednogodišnji ugovor s Villarrealom

Španjolski golman Pepe Reina, koji će u kolovozu napuniti 40 godina, je kao slobodan igrač potpisao jednogodišnji ugovor sa Villarrealom. Reina je zadnje dvije sezone branio za Lazio, a u Španjolsku se vratio kao slobodan igrač, bez odštete. U Villarrealu ga vjerojatno čeka pozicija pričuvnog vratar…

Главная страница » Španjolski veteran Pepe Reina kao slobodan igrač potpisao jednogodišnji ugovor s Villarrealom

Španjolski golman Pepe Reina, koji će u kolovozu napuniti 40 godina, je kao slobodan igrač potpisao jednogodišnji ugovor sa Villarrealom.

Reina je zadnje dvije sezone branio za Lazio, a u Španjolsku se vratio kao slobodan igrač, bez odštete. U Villarrealu ga vjerojatno čeka pozicija pričuvnog vratara, iza Geronima Rullija.

 To mu je drugi mandat u Villarrealu (2002–2005), iz kojeg je otišao u Liverpool (2005–2013). U “Redsima” je postavio više klupskih rekorda, tri puta bio je dobitnik zlatne rukavice za najboljeg vratara engleskog prvenstva.   

 Od 2005. do 2017. bio je član španjolske reprezentacije, ali uglavnom kao pričuvni golman Ikeru Casillasu. Bio je član nacionalne selekcije koja je bila europski prvak 2008. i 2012., te svjetski prvak 2010. 

 U sezoni 2013–2014. branio je za Napoli s kojim je osvojio talijanski kup. Nosio je i dres Bayerna i AC Milana, ali tamo je malo branio.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.