Splićani na iskušenju kontra Alkara: ‘žuti‘ su Sinjanima uvijek mamac za dolazak na tribine

Nakon očekivanog poraza od Partizana u regionalnoj ligi, pred košarkašima Splita novi je izazov u domaćem prvenstvu. Danas od 18 sati u okviru 9. kola HT Premijer lige gostuju u Sinju kod Alkara. Na trećem su mjestu Žuti s omjerom 6-2 i pobjeda se nameće kao imperativ žele li zadržati korak s vodeći…

Главная страница » Splićani na iskušenju kontra Alkara: ‘žuti‘ su Sinjanima uvijek mamac za dolazak na tribine

Nakon očekivanog poraza od Partizana u regionalnoj ligi, pred košarkašima Splita novi je izazov u domaćem prvenstvu. Danas od 18 sati u okviru 9. kola HT Premijer lige gostuju u Sinju kod Alkara. Na trećem su mjestu Žuti s omjerom 6-2 i pobjeda se nameće kao imperativ žele li zadržati korak s vodećim dvojcem Cibonom i Zadrom.

S druge strane, Alkaru baš i ne ide u posljednje vrijeme. Vezali su četiri poraza u domaćem prvenstvu što ih je nakon dobrog otvaranja sezone bacilo na osmo mjesto s omjerom 3-5. U posljednjem kolu tijesno su poraženi u gostima od Škrljeva.

Split je Sinjanima uvijek mamac za dolazak na tribine, tako će, ne sumnjamo, biti i ovaj put. Zadnji put Žuti su s Alkarom igrali u ožujku kada su na Gripama poraženi. Motivacije s obje strane, stoga, ne bi trebalo nedostajati.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.