Sprema se velika čistka: Kovačić nikad bolji, a Chelsea bi ga se riješio?!

Leicesteru jedan, pa Turskoj dva. Mateo Kovačić u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi. A zrelu igru veznjak je okrunio i golovima. Čak i da nije zabio Turskoj, slažu se mnogi, ono što smo od njega vidjeli bio je pravi „masterclass”. Kova se prometnuo u vođu hrvatske reprezentacije, u legitimnog…

Главная страница » Sprema se velika čistka: Kovačić nikad bolji, a Chelsea bi ga se riješio?!

Leicesteru jedan, pa Turskoj dva. Mateo Kovačić u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi. 

A zrelu igru veznjak je okrunio i golovima. Čak i da nije zabio Turskoj, slažu se mnogi, ono što smo od njega vidjeli bio je pravi „masterclass”. Kova se prometnuo u vođu hrvatske reprezentacije, u legitimnog nasljednika Luke Modrića. Javnost je toliko godina to od njega očekivala, te se čini da je Mateo konačno spreman.

Do kraja se afirmirao u Chelseaju. Peta mu je ovo sezona na Stamford Bridgeu. Nastavio je s osvajanjem trofeja, nositelj je veznog reda Plavaca. No, u svom klubu mogao bi se naći u bizarnoj situaciji. Ili da budemo precizniji – na izlaznim vratima! I to baš u trenucima kada igra najbolji nogomet u karijeri.

U plavom dijelu Londona se, prema pisanju otočkih medija, sprema velika čistka. Klub bi na ljeto moglo napustiti više od deset igrača. A na nekim „crnim listama” bilo je i ime veznjaka Vatrenih. Chelsea je nedavno objavio gubitak u iznosu većem od 100 milijuna eura. Pripisali su ga bivšem vlasniku Romanu Abramoviču…

Na ljeto se zato planiraju „refati”. Klub bi tako, između ostalih, mogle napustiti zvijezde poput Pulišića, Ziyecha, Mounta, Mendyja, Aubameyanga… Vjerujemo kako je Kovačić recentnim predstavama ipak izbrisao svoje ime s popisa otpisanih. Jer čudan bi to ishod bio, da te potjeraju onda kada si najbolji.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.