Srbi doživjeli veliki udarac u svom trofejnom sportu: aktualni olimpijski prvaci iznenađujuće potopljeni u SAD-u

Posljednji dani ove, kao i prvi dani sljedeće godine sve vrhunske vaterpolske reprezentacije koriste za pripreme, utakmice, turnire. Od Hrvatske preko Crne Gore, Italije, Mađarske, Grčke, Španjolske, SAD i Srbije. U Sjedinjenim Državama će se tako odigrati tri turnira na kojima uz domaćina sudjeluje…

Главная страница » Srbi doživjeli veliki udarac u svom trofejnom sportu: aktualni olimpijski prvaci iznenađujuće potopljeni u SAD-u

Posljednji dani ove, kao i prvi dani sljedeće godine sve vrhunske vaterpolske reprezentacije koriste za pripreme, utakmice, turnire. Od Hrvatske preko Crne Gore, Italije, Mađarske, Grčke, Španjolske, SAD i Srbije.

U Sjedinjenim Državama će se tako odigrati tri turnira na kojima uz domaćina sudjeluje svjetski prvak Španjolska i aktualni olimpijski pobjednik Srbija, pišu Sportske novosti.

U Lewisvilleu u državi Teksas je tako u prvoj utakmici momčad SAD bila vrlo uvjerljiva protiv Srbije, pobijedivši ih 16:12 uz sjajno odigranu treću četvrtinu koju su Amerikanci dobili čak 8:3. Najviše je golova za pobjednika postigao bivši mladostaš, a kasnije i igrač beogradskog Partizana, Alex Bowen, strijelac tri gola.

Svjetski doprvak Italija je pak u Ateni svladala brončanu sa SP u Mađarskoj, momčad Grčke 10:7 uz tri gola ove godine sjajno, Mattea Iocchi Gratte.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.