Stigla im je mega zvijezda: hrvatski reprezentativac i njegovi suigrači na treningu skandirali novom velikom pojačanju

Na treningu Union Berlina, kluba kojemu je nedavno pristupio i hrvatski reprezentativac Josip Juranović, igrači su skandirali: Isco, Isco! Prema informacijama iz njemačkih medija Francisco Román Alarcón Suárez, poznatiji kao Isco, trebao bi u utorak potpisati ugovor s drugoplasiranim klubom Bundesli…

Главная страница » Stigla im je mega zvijezda: hrvatski reprezentativac i njegovi suigrači na treningu skandirali novom velikom pojačanju

Na treningu Union Berlina, kluba kojemu je nedavno pristupio i hrvatski reprezentativac Josip Juranović, igrači su skandirali: Isco, Isco! Prema informacijama iz njemačkih medija Francisco Román Alarcón Suárez, poznatiji kao Isco, trebao bi u utorak potpisati ugovor s drugoplasiranim klubom Bundeslige, prenosi Sportske novosti.

Aktualnu je sezonu Isco započeo kao igrač Seville, za koju je odigrao 19 utakmica te postigao jedan pogodak, uz tri asistencije. Međutim, od bivšeg su španjolskog reprezentativca (38 utakmica, 12 golova), Andalužani očekivali puno više. Budući da niti igrač nije bio zadovoljan raspletom situacije u Sevilli, koncem prošle godine sporazumno su raskinuli ugovor. Tako bi Isco trebao doći u Belin kao slobodni igrač.

Danas 30-godišnji Isco reputaciju u nogometnom svijetu stekao je kao igrač madridskog Reala. Za “kraljevski je klub” Isco igrao devet godina i ostvario 353 nastupa.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.