Strašne vijesti stižu iz Dortmunda: velikoj zvijezdi Borussije otkriven tumor testisa u 29. godini

Šok i loše vijesti obilježili su jučerašnji dan na pripremama Borussije Dortmund. Napadač Sebastien Haller u jutarnjim satima ponedjeljka požalio se mu nije dobro, a nakon liječnički pretraga otkriven mu je tumor na testisima, pišu Sportske novosti. 28-godišnji reprezentativac iz Obale Bjelokosti mo…

Главная страница » Strašne vijesti stižu iz Dortmunda: velikoj zvijezdi Borussije otkriven tumor testisa u 29. godini

Šok i loše vijesti obilježili su jučerašnji dan na pripremama Borussije Dortmund. Napadač Sebastien Haller u jutarnjim satima ponedjeljka požalio se mu nije dobro, a nakon liječnički pretraga otkriven mu je tumor na testisima, pišu Sportske novosti.

28-godišnji reprezentativac iz Obale Bjelokosti morao je napustiti trening kamp u Bad Ragazu (Švicarska) i već je otputovao natrag u Dortmund, a sljedećih dana će obaviti daljnje preglede u specijaliziranom medicinskom centru.

“Ova današnja vijest bila je šok za Sebastiena Hallera i za sve nas. Cijela BVB obitelj želi Sebastienu što skoriji potpuni oporavak kako bi ga uskoro mogli ponovno zagrliti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da mu osiguramo najbolji mogući tretman,” rekao je sportski direktor BVB-a Sebastian Kehl.

Haller je, podsjetimo, ovoga ljeta bio jedan od najtraženijih napadača na nogometnom tržištu, a u Dortmund je stigao iz nizozemskog Ajaxa za koji je prošle sezone postigao 34 pogotka u 43 nastupa. Borussija je nedavno potvrdila njegov transfer, platili su ga 31 milijun eura, a potpisao je ugovor na četiri godine.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.