Tako to radi Antonio Conte: Harry Kane se doslovno srušio, Ivan Perišić propustio je iscrpljujući trening

Tako to radi Antonio Conte. Pripreme pod njegovom palicom su prava tortura, a sve ne bi li se igrači na pravi način spremili za novu, možda i najtežu nogometnu sezonu. Pregršt klupskih obveza garnirat će u studenom i prosincu Svjetsko prvenstvo pa će oni najjači igrači na svijetu imati paklen, baš u…

Главная страница » Tako to radi Antonio Conte: Harry Kane se doslovno srušio, Ivan Perišić propustio je iscrpljujući trening

Tako to radi Antonio Conte. Pripreme pod njegovom palicom su prava tortura, a sve ne bi li se igrači na pravi način spremili za novu, možda i najtežu nogometnu sezonu. Pregršt klupskih obveza garnirat će u studenom i prosincu Svjetsko prvenstvo pa će oni najjači igrači na svijetu imati paklen, baš ubitačan kalendar. A takve su onda i pripreme – pišu Sportske novosti.

Engleski Daily Mail zavirio je na trening Conteovog Tottenhama na World Cup stadionu u Seoulu. Tamo se Spursi nalaze na azijskoj turneji, a moglo ih je doći pogledati 6.000 lokalnih znatiželjnika. Trening u ponedjeljak ujutro sastojao se od popularne “zrende” na zagrijavanju, utakmice 10 protiv 10 na dvije trećine terena, a onda je počeo pakao. Nitko igračima nije najavio da će Gian Piero Ventura, trener zadužen za kondicijsku pripremu viknuti:

– Dobro ste sve ovo do sada izveli, a sad na trčanje! 42 dužine terena! Ne trčkarati…

Neki pojedinci nisu mogli vjerovati što čuju. Temperatura je već debelo bila prešla 30 stupnjeva Celzijevih, ali pogovora nije bilo. Samo za one koji su se priključili u nedjelju, a to su mahom reprezentativci svojih zemalja. Oni su imali 30 dužina. Na kraju, pod vrelom kupolom stadiona u korejskoj prijestolnici Harry Kane se doslovno srušio. Čak je i “lokalni heroj” Heung Min Son pao na travnjak i završio na leđima od umora. Sonu je to dakle, nakon reprezentativnog ljeta bio drugi dan treninga, a i on i Kane ubrzo nakon kratkog predaha nastavili su iscrpljujući trening.

Dodajmo ovome da novo pojačanje Spursa, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić još uvijek nije dovoljno spreman da bi se priključio punim treninzima. Ozljeda ga muči još od kraja prošle sezone, a propustio je i današnji trening, baš kao i Dejan Kuluševski koji se požalio na ozljedu.

Video pogledajte OVDJE.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.