Talentirani hrvatski napadač odlazi na posudbu, nije se naigrao u RB Salzburgu

Mladi hrvatski napadač Roko Šimić karijeru će nastaviti u redovima švicarskog Züricha. Ovaj 19-godišnji napadač ove sezone nije dobio puno prilika u redovima Salzburga – odigrao je samo 398 minuta u 13 utakmica te postigao jedan gol i imao jednu asistenciju pa je austrijski klub odlučio poslati ga n…

Главная страница » Talentirani hrvatski napadač odlazi na posudbu, nije se naigrao u RB Salzburgu

Mladi hrvatski napadač Roko Šimić karijeru će nastaviti u redovima švicarskog Züricha. Ovaj 19-godišnji napadač ove sezone nije dobio puno prilika u redovima Salzburga – odigrao je samo 398 minuta u 13 utakmica te postigao jedan gol i imao jednu asistenciju pa je austrijski klub odlučio poslati ga na posudbu negdje gdje će više igrati – pišu Sportske novosti.

Izbor je pao na švicarski Zürich koji se trenutno nalazi na desetom, posljednjem mjestu švicarske Super League i ima velikih problema s realizacijom jer je cijela momčad postigla samo 13 golova u 16 utakmica.

Šimića će u Zürichu dočekati dva hrvatska nogometaša – nekadašnji Vatreni Ivan Santini te prošlogodišnji stoper Hajduka Nikola Katić.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.