Talijani pišu da je Nikola Vlašić blizu prelaska u redove Torina, Englezi to demantiraju

Tuttomercato jučer je objavio vijest da je Nikola Vlašić blizu prelaska iz redova West Hama u Torinu, ali engleski mediji danas pišu da to nije točno. Naime, Torino želi Vlašića dovesti na posudbu, a West Ham želi pristati samo na trajni transfer. “Čekićari” su Hrvata doveli u svoje redove za 30 mil…

Главная страница » Talijani pišu da je Nikola Vlašić blizu prelaska u redove Torina, Englezi to demantiraju

Tuttomercato jučer je objavio vijest da je Nikola Vlašić blizu prelaska iz redova West Hama u Torinu, ali engleski mediji danas pišu da to nije točno.

Naime, Torino želi Vlašića dovesti na posudbu, a West Ham želi pristati samo na trajni transfer. “Čekićari” su Hrvata doveli u svoje redove za 30 milijuna eura i žele dobiti natrag barem polovicu tog novca, no zasad se čini da Torino nije spreman toliko izdvojiti za hrvatskog reprezentativca.

“Ako Vlašić ode na posudbu u Torino, to će vjerojatno biti označeno kao neuspjeh kluba jer se radi o igraču koji je stigao iz Rusije. Doduše, West Ham neće morati platiti punih 30 milijuna eura za njega jer se CSKA nalazi pod sankcijama EU zbog ruske agresije na Ukrajinu”, piše Greenstreethammers.com, medij specijaliziran za praćenje West Hama.

Prijelazni rok tek je započeo, stoga ćemo se sigurno naslušati još vijesti o Vlašiću i tome gdje će nastaviti karijeru.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.