Talijanski izbornik oglasio se o svom naskakivanju na NBA zvijezdu: ‘Naravno da sam mu se ispričao, smijao se‘

Izbornik talijanske košarkaške reprezentacije Gianmarco Pozzecco progovorio je okršaja protiv Francuske u četvrtfinalu Eurobasketa o snimci koja je posljednjih dana bila hit na internetu. Emotivni Talijan je, naime, zbog isključenja kraj dvoboja protiv Srbije u osmini finala morao dočekati u svlačio…

Главная страница » Talijanski izbornik oglasio se o svom naskakivanju na NBA zvijezdu: ‘Naravno da sam mu se ispričao, smijao se‘

Izbornik talijanske košarkaške reprezentacije Gianmarco Pozzecco progovorio je okršaja protiv Francuske u četvrtfinalu Eurobasketa o snimci koja je posljednjih dana bila hit na internetu. Emotivni Talijan je, naime, zbog isključenja kraj dvoboja protiv Srbije u osmini finala morao dočekati u svlačionici. Nekoliko sekundi nakon završetka, u tunelu Mercedes-Benz Arene u Berlinu ugledao je grčkog košarkaša Giannisa Antetokounmpa koji se pripremao za utakmicu protiv Češke i iz trka mu se bacio u naručje vičući “volim te, Giannise”.

Antetokounmpo ga je spremno uhvatio i sve popratio širokim osmijehom, ali Pozzecco je ipak osjetio potrebu ispričati se jednom od najboljih košarkaša današnjice kad ga je sljedeći dan sreo u liftu, pišu Sportske novosti.

“Naravno da sam mu se ispričao, ali bio sam toliko sretan jer smo bili pred pobjedom. Giannis se počeo smijati. Čovjek je u većini slučajeva isti u privatnom životu kakav je na terenu. Ako je netko dobar i pošten igrač na parketu, onda je gotovo uvijek velika osoba. A Giannis je prototip toga. On je zaista izvanredna osoba”, nije skrivao oduševljenje 49-godišnji stručnjak.

Osvrnuo se još jedom na događaj u tunelu.

“Trčao prema terenu na kraju utakmice i tada sam sreo Giannisa. Vodili smo protiv Srbije u tim posljednjim sekundama i za mene je to bio jedan od najboljih trenutaka u povijesti talijanske košarke, jer smo pobijedili najbolju srpsku reprezentaciju.”

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.