Talijanski mediji: Milan je donio odluku o Rebiću

IZA nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca je za njegove standarde slabija sezona.

Главная страница » Talijanski mediji: Milan je donio odluku o Rebiću

MILAN je usprkos nešto slabijoj sezoni Ante Rebića odlučio zadržati nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca. 28-godišnjak je osvajanju Serie A doprinio sa samo dva gola, što je daleko ispod njegovog standarda budući da je u obje od prve dvije sezone na San Siru postigao po 11 u prvenstvu. 

Međutim, zadnjih godinu dana, koje je su njega obilježili i sukob sa Zlatkom Dalićem nakon europskog prvenstva te izbacivanje iz reprezentacije, ispunile su mu i ozljede, a kada je i bio na terenu, njegova forma je oscilirala te su se Rossoneri u napadu daleko više oslanjali na Ibrahimovića, Leaa i Girouda.

Usprkos tome, prije nekoliko tjedana Calciomercato je objavio da direktori Milana Paolo Maldini i Ricky Masara smatraju da Rebić treba ostati u klubu i vjeruju da se Imoćanin može vratiti u staru formu. Danas je sličan članak objavio i Corriere dello Sport, koji kaže: “To što pokazuje na treninzima je jako dobro i sada mora nastaviti tako i u prijateljskim utakmicama, od kojih je prva u utorak u Milanellu protiv amaterske momčadi, a nakon toga u Njemačkoj protiv Kolna.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.