Ten Hag uvodi red u svlačionicu ‘crvenih vragova‘: ‘Njegove ideje su jasne, pravila su jasna, samo se toga moramo pridržavati‘

Novi menadžer Manchester Uiteda Nizozemac Erik ten Hag polako uvodi red u svlačionicu “Crvenih vragova”, prenose britanski mediji. Nakon blažeg pristupa njegovih prethodnika Ole Gunnara Solskjaera i Ralfa Rangnicka, Nizozemac čvrstom rukom želi uvesti red na Old Trafford. Tako je igračima zabranio a…

Главная страница » Ten Hag uvodi red u svlačionicu ‘crvenih vragova‘: ‘Njegove ideje su jasne, pravila su jasna, samo se toga moramo pridržavati‘

Novi menadžer Manchester Uiteda Nizozemac Erik ten Hag polako uvodi red u svlačionicu “Crvenih vragova”, prenose britanski mediji.

Nakon blažeg pristupa njegovih prethodnika Ole Gunnara Solskjaera i Ralfa Rangnicka, Nizozemac čvrstom rukom želi uvesti red na Old Trafford.

Tako je igračima zabranio alkohol tijekom tjedna, igrači će imati redovita vaganja i bit će kažnjeni ako nisu u formi, a upozorio ih je i na posljedice curenja vijesti iz svlačionice.

Rečeno im je da se oslobode svojih osobnih kuhara i jedu hranu koju je osigurao klub.

– Mislim da nam je to neko vrijeme nedostajalo. Za mene disciplina nije samo način na koji igraš na terenu, pozicija koju imaš, što moraš raditi, to je i izvan terena. Nemojte kasniti na sastanke, nemojte kasniti na obroke – kazao je portugalski veznjak Bruno Fernandes za Daily Mail.

– Njegove ideje su jasne, pravila su jasna, samo se toga moramo pridržavati. Mislim da je to jako važno jer ako svi stignu na vrijeme, a netko kasni, treba ga kazniti – dodao je.

ManU je na azijskoj pripremnoj turneji do sada odigrao tri utakmice upisavši tri pobjede. Pobijedili su Liverpool sa 4-0, Melbpourne Victory sa 4-1, te Crystal Palace sa 3-1.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.