Thomas Tuchel dovodi pojačanje na Stamford Bridge: zvijezda Barcelona voljna je doći u Chelsea, ali samo pod jednim uvjetom

Ugovor Ousmanea Dembéléa s Barcelonom ističe 30. lipnja, a i dalje nije jasno gdje će nastaviti karijeru. Za usluge 25-godišnjeg Francuza zagrizao je Chelsea koji bi ga rado u svoje redove doveo bez plaćanja odštete. Londonski klub Dembéléa vidi kao potencijalnu zamjenu za Romelua Lukakua koji će se…

Главная страница » Thomas Tuchel dovodi pojačanje na Stamford Bridge: zvijezda Barcelona voljna je doći u Chelsea, ali samo pod jednim uvjetom

Ugovor Ousmanea Dembéléa Barcelonom ističe 30. lipnja, a i dalje nije jasno gdje će nastaviti karijeru. Za usluge 25-godišnjeg Francuza zagrizao je Chelsea koji bi ga rado u svoje redove doveo bez plaćanja odštete.

Londonski klub Dembéléa vidi kao potencijalnu zamjenu za Romelua Lukakua koji će se nakon slabe povratničke sezone, vjerojatno ponovno oprostiti od Chelseaja.

Dembélé je zainteresiran za transfer u momčad Thomasa Tuchela, ali pod uvjetom da mu njemački strateg može garantirati mjesto u udarnoj postavi. Dvojac je surađivao zajedno u Borussiji Dortmund u sezoni 2016/17, nakon čega je Dembélé otišao u Barcelonu u transferu vrijednom čak 140 milijuna eura, pšu Sportske novosti.

Razdoblje u katalonskom klubu obilježeno je mnoštvom ozljeda, kao i nekim nesuglasicama izvan terena, a ni navijači nisu bili potpuno zadovoljni njegovim predstavama. Unatoč svemu, iza sebe je ostavio svoju najbolju sezonu u Barceloni, s 13 asistencija bio je najbolji asistent španjolske lige zbog čega nije isključeno da će i iduće sezone možda ponovno nositi isti dres.

– Nadam se da će ostati u klubu, pomogao nam je puno zadnjih pola godine. Upisao je puno asistencija i igrao odlično u mnogo utakmica – izjavio je trener Barcelone Xavi.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.