Timski do važne pobjede: košarkaše Zadra na Višnjiku očekuje važna utakmica AdmiralBET ABA lige

Košarkaši Zadra morali su brzinski odraditi odjavu poraza protiv Splita, pred svojim gledateljima, jer ih nanovo na Višnjiku očekuje važna utakmica AdmiralBET ABA lige, dolazi im Igokea. Ogled je važan za obje momčadi, Zadrani bi sačuvali izglede za ostanak na sedmoj poziciji što bi u konačnici vjer…

Главная страница » Timski do važne pobjede: košarkaše Zadra na Višnjiku očekuje važna utakmica AdmiralBET ABA lige

Košarkaši Zadra morali su brzinski odraditi odjavu poraza protiv Splita, pred svojim gledateljima, jer ih nanovo na Višnjiku očekuje važna utakmica AdmiralBET ABA lige, dolazi im Igokea. Ogled je važan za obje momčadi, Zadrani bi sačuvali izglede za ostanak na sedmoj poziciji što bi u konačnici vjeruje se značilo ulazak u play – off.

– Oni su ekipa koja dosta igra fizički, prijete skokom u napadu, unutarnju igru temelje na Tanaskoviću i Đorđeviću, možda više nego na Mariću, vanjski šut je u rukama Milosavljevića i Jošilu, te Amerikancu koji im stvara neku prednost i igru. Pojačali su se i s Nerančićem, doveli mladog Stankovića iz Partizana. To je kompletan “roster”, bilo je samo pitanje vremena kad će se početi dizati – kazao je Danijel Jusup, trener Zadra.

Važna je utakmica pred vratima, međutim, Zadrani još nisu sigurni hoće li biti kompletni, jer je Luka Božić preskočio Split zbog ozljede. Ujedno, može se kazati kako postoji određeni pritisak, pa je pitanje može li zadarska momčad protiv toga i Igokee.

– Mi se moramo postaviti kao tim, boriti se i staviti u poziciju da odlučujemo o rezultatu. Pobijedili smo u prvom dijelu sezone, ali u teškoj utakmici, a ova će biti sasvim “nova priča”. Gledamo samo sebe, borit ćemo se i odigrati najbolje što možemo – kazao je Juan Davis, igrač Zadra.

Utakmica se igra s početkom u 18 sati uz izravan prijenos u programu ArenaSport 1.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.