To bi moglo biti zanimljivo: Mario Balotelli na pragu potpisa za klub koji vodi bivši trener Hajduka

Mario Balotelli nadomak je novog transfera nakon što se posvađao s Vincenzom Montellom za vrijeme utakmice njegovog Adana Demispora i Umraniyespora. Prema pisanju poznatog insajdera Fabrizija Romana, nova destinacija “zločestog dečka” talijanskog nogometa trebao bi biti švicarski Sion koji inače vod…

Главная страница » To bi moglo biti zanimljivo: Mario Balotelli na pragu potpisa za klub koji vodi bivši trener Hajduka

Mario Balotelli nadomak je novog transfera nakon što se posvađao s Vincenzom Montellom za vrijeme utakmice njegovog Adana Demispora i Umraniyespora.

Prema pisanju poznatog insajdera Fabrizija Romana, nova destinacija “zločestog dečka” talijanskog nogometa trebao bi biti švicarski Sion koji inače vodi bivši trener Hajduka Paolo Tramezzani.

Balotelli je prošle sezone eksplodirao po dolasku u turski nogomet te je upisao 19 golova i 6 asistencija u 33 nastupa, ali ove sezone je pao u drugi plan dolaskom Artema Dzyube, što može biti i jedan od razloga incidenta s Montellom.

Ako zaista potpiše za Sion, Talijanu će to biti 11. klub u karijeri nakon Lumezzanea, Intera, Manchester Cityja, Milana, Liverpoola, Nice, Marseillea, Brescije, Monze i Adane Demispor, a zanimljivo će biti vidjeti kako će se slagati s Tramezzanijem koji je također na glasu kao osobenjak.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.