Tomislav Erceg Brkljačinom ocu: Ako misli na mene, izmišlja i govori gluposti

TOMISLAV ERCEG tvrdi da otac Marka Brkljače priča neistine.

Главная страница » Tomislav Erceg Brkljačinom ocu: Ako misli na mene, izmišlja i govori gluposti

OLIVER BRKLJAČA, otac novog Dinamovog igrača Marija Brkljače, u intervjuu za Index objasnio je razloge odlaska njegovog sina iz Hajduka u redove najljućeg rivala. Brkljača senior u jednoj je izjavi spomenuo neimenovanog “vanjskog suradnika, agenta i velikog Jakobušićevog prijatelja” pa se između redova da iščitati kako je riječ o Tomislavu Ercegu. Dalmatinski portal je kontaktirao Ercega koji je rekao:

Tomislav Erceg: Ne znam zašto sam spomenut

“Ja sam se s ocem našao prije godinu dana, ali na njegovu inicijativu preko zajedničkog prijatelja. Bio sam s njim negdje pola sata, do danas sam i zaboravio da sam s njim pričao. Ako je on ovdje mislio na mene, onda ne znam zašto me nije spomenuo. Ako se ovaj njegov istup odnosi na taj susret, onda odgovorno tvrdim da su to što on govori gluposti i izmišljotine. Uopće nisam pričao da mu budem menadžer i to je jedina istina”, rekao je Erceg.

Oliver Brkljača: Pojavio se čovjek kojeg neću imenovati…

Podsjetimo, Brkljača senior je rekao: “Jedan od glavnih razloga zašto je moj sin otišao iz Hajduka je ovaj koji ću vam sad reći. Pojavio se čovjek kojeg neću imenovati, ali ćete ga prepoznati. Bio je dugogodišnji igrač Hajduka, a sad je navodno vanjski suradnik, agent i veliki Jakobušićev prijatelj, što mi je osobno potvrdio. Nazvao me njegov suradnik i zvao me na kavu s tim čovjekom. Ja sam svaki put rekao da Marko ima menadžera i nije mi padalo na pamet raditi njemu iza leđa. Mjesec i pol su me zvali svaki ili svaki drugi dan, pozivi, poruke.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.