Tottenham dogovorio transfer Stevena Bergwijna u Ajax: nizozemski će velikan platiti 32,5 milijuna eura odštete

Tottenham je dogovorio transfer napadača Stevena Bergwijna u Ajax, a nizozemski velikan platit će 32,5 milijuna eura odštete, objavili su britanski mediji. Ajax je pokušao dovesti Bergwijna u zimskom prijelaznom roku, ali Tottenham ga nije htio pustiti. No, nedavnim dolaskom Richarlisona u Spurse ot…

Главная страница » Tottenham dogovorio transfer Stevena Bergwijna u Ajax: nizozemski će velikan platiti 32,5 milijuna eura odštete

Tottenham je dogovorio transfer napadača Stevena Bergwijna u Ajax, a nizozemski velikan platit će 32,5 milijuna eura odštete, objavili su britanski mediji.

 Ajax je pokušao dovesti Bergwijna u zimskom prijelaznom roku, ali Tottenham ga nije htio pustiti. No, nedavnim dolaskom Richarlisona u Spurse otvorila su se vrata za Bergwijna.

 Bergwijn je došao u Spurse u siječnju 2020. iz PSV Eindhovena. On je u dvije i pol sezone skupio 83 nastupa za londonski klub, te je zabio osam golova. No, kad je u pitanju broj nastupa Bergwijn se žalio na manjak igranja u početnom sastavu. 

 Dolaskom u Ajax imat će sigurno veliku minutažu što mu je potrebno da bi se našao na popisu kandidata za SP u Kataru.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.