Tragedija na travnjaku! Vratar obranio kazneni udarac, pa se srušio i umro: ‘Bilo je to užasno vidjeti‘

Winkel Sport B igrao je ogled protiv SK Westrozebekea u Zapadnoj Flandriji. Početkom drugog poluvremena dosuđen je jedanaesterac za Westrozebeke, a neimenovani vratar Sint-Eloois-Winkela obranio je udarac. Međutim, odmah poslije se srušio, prenose Sportske novosti. – Lopta je još bila u igri nakon o…

Главная страница » Tragedija na travnjaku! Vratar obranio kazneni udarac, pa se srušio i umro: ‘Bilo je to užasno vidjeti‘

Winkel Sport B igrao je ogled protiv SK Westrozebekea u Zapadnoj Flandriji. Početkom drugog poluvremena dosuđen je jedanaesterac za Westrozebeke, a neimenovani vratar Sint-Eloois-Winkela obranio je udarac. Međutim, odmah poslije se srušio, prenose Sportske novosti.

– Lopta je još bila u igri nakon obrane. Naš vratar se brzo ustao da bi do nje došao, ali se potom srušio. Bilo je to užasno za vidjeti – rekao je pomoćni trener Winkel B Sporta Stefaan Dewerchin.

Nesretnom 25-godišnjaku odmah je ukazana liječnička pomoć i uslijedili su pokušaji oživljavanja. Nažalost, nisu bili uspješni. Mladić je preminuo, a uzroci smrti zasad nisu poznati.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.