Tragedija pogodila svijet nogometa! Stigao kući, večerao, pa utonuo u san iz kojeg se više nije probudio

Fabrizio Navarro, 21-godišnji nogometaš argentinskog Atletico Tucumana, pronađen je mrtav u svom domu u srijedu u poslijepodnevnim satima, pišu Sportske novosti. Kako javljaju lokalni mediji, Navarro se se nakon treninga vratio kući, večerao i otišao na spavanje. Tijekom sna je došlo do srčanog udar…

Главная страница » Tragedija pogodila svijet nogometa! Stigao kući, večerao, pa utonuo u san iz kojeg se više nije probudio

Fabrizio Navarro, 21-godišnji nogometaš argentinskog Atletico Tucumana, pronađen je mrtav u svom domu u srijedu u poslijepodnevnim satima, pišu Sportske novosti.

Kako javljaju lokalni mediji, Navarro se se nakon treninga vratio kući, večerao i otišao na spavanje. Tijekom sna je došlo do srčanog udara od kojeg je preminuo.

– Ovo je veliki gubitak za nas. Fabrizio je imao samo 21 godinu i veći dio života proveo u klubu. Nažalost, u trenutku kada je pronađen u svojoj kući, više nije bio živ, rekao je glasnogovornik Atletica Mario Avila.

Od mladog nogometaša se u četvrtak ujutro oprostio i klub.

“Atletico Tucuman sa žalošću objavljuje vijest o smrti Fabrizija Navarra. Mladić rođen 2001. godine u poslijepodnevnim je satima doživio srčani udar. S poštovanjem i ljubavlju izražavamo podršku njegovoj obitelji i prijateljima u ovim teškim trenucima”, objavljeno je na službenom Twitteru.

Navarro je igrao na poziciji napadača i poput svih sportaša redovito prolazio liječničke preglede. Pritom mu nikad nije bio ustanovljen bilo kakav problem sa srcem. Klub tvrdi da je njegova smrt bila potpuno iznenadna i neočekivana.

– Iznenadni srčani zastoji i smrt kod mladih su vrlo rijetki, ali nažalost mogući. Izražavam sućut obitelji pokojnika. Ne mogu zamisliti kroz što sada prolaze, izjavila je kardiologinja Carolina Gonzalez za argentinski portal Clarin.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.