Transfer koji će uzdrmati Španjolsku! Procurio pakleni plan Diega Simeonea, što će na sve reći navijači Barcelone?

Atletico Madrid planira senzacionalan transfer u siječnju. Prema pisanju katalonskog Sporta, Gerard Pique je prvi pick Diega Simeonea u zimskom prijelaznom roku. Sjajni 35-godišnji branič više nije u planovima bivšeg suigrača i sadašnjeg trenera Xavija Hernandeza. Xavi je Piquea stavio na klupu i on…

Главная страница » Transfer koji će uzdrmati Španjolsku! Procurio pakleni plan Diega Simeonea, što će na sve reći navijači Barcelone?

Atletico Madrid planira senzacionalan transfer u siječnju. Prema pisanju katalonskog Sporta, Gerard Pique je prvi pick Diega Simeonea u zimskom prijelaznom roku. Sjajni 35-godišnji branič više nije u planovima bivšeg suigrača i sadašnjeg trenera Xavija Hernandeza.

Xavi je Piquea stavio na klupu i on mu je tek peti izbor na poziciji stopera. Prednost pred njim imaju behind Ronald Araujo, Jules Kounde, Eric Garcia i Andreas Christensen pa je jasno da će Pique vrlo brzo potražiti novu sredinu, prenose Sportske novosti.

Tu situaciju želi iskoristiti Atletico i Piquea dovesti već u siječnju. Diego Simeone navodno nije zadovoljan izvedbama Felipea, Marija Hermosa i Stefana Savića, dok Jose Maria Gimenez ima dosta problema s ozljedama pa nije pretjerano pouzdan.

Simeone zato traži nekog pouzdanog i iskusnog da brzo i efikasno učvrsti svoju obranu, a pronašao ga je u redovima velikog rivala. Kupovinom Piquea u Atleticu žele i smanjiti cijenu za Anotinea Griezmanna. Barca trenutno traži 40 milijuna za svojeg napadača, a u Madridu se nadaju da će kupovina Piquea donijeti popust na Griezmanna.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.