Tražila je razvod i pola imovine poznatog nogometaša, a zbog njegovog genijalnog poteza ostala je bez ičega

Zvijezda PSG-a i reprezentacije Maroka Achraf Hakimi je prošli mjesec optužen za silovanje 24-godišnje djevojke u Parizu, u trenutku kada su njegova žena i djeca bili na putu u Dubaiju. Kada je njegova supruga Hiba Abouk saznala za optužbe, odmah je zatražila rastavu. Francuski magazin First Mag je…

Главная страница » Tražila je razvod i pola imovine poznatog nogometaša, a zbog njegovog genijalnog poteza ostala je bez ičega

Zvijezda PSG-a i reprezentacije Maroka Achraf Hakimi je prošli mjesec optužen za silovanje 24-godišnje djevojke u Parizu, u trenutku kada su njegova žena i djeca bili na putu u Dubaiju. Kada je njegova supruga Hiba Abouk saznala za optužbe, odmah je zatražila rastavu.

Francuski magazin First Mag je objavio da je Hiba Abouk tražila pola njegove cjelokupne imovine, prenosi Marca, no dočekalo ju je neugodno iznenađenje kada je saznala da Hakimi pravno gledano, ne posjeduje ništa. 

Naime, nogometaš je posljednjih godina sve svoje bogatstvo prepisivao svojoj majci, tako da joj nakon rastave ne mora dati ništa.

Hakimi u PSG-u zarađuje malo manje od milijun eura mjesečno, no zadrži samo jedan manji dio te svote, dok ostatak ide direktno na račun njegove majke, te svaki put kada želi nešto kupiti, pita majku za novac.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.