Trebao je biti velika Barcelonina zvijezda, a sad s 22 godine odlazi na mjesto gdje se legende umirovljuju

Riqui Puig (22) na izlaznim je vratima kluba, a veznjak bi mogao napraviti pomalo neočekivani transfer. Španjolski AS prenosi vijest kako je Španjolac sve dogovorio s LA Galaxyjem, a transfer bi se trebao realizirati u nadolazećim danima s obzirom na to da rok za registraciju igrača u SAD-u traje do…

Главная страница » Trebao je biti velika Barcelonina zvijezda, a sad s 22 godine odlazi na mjesto gdje se legende umirovljuju

Riqui Puig (22) na izlaznim je vratima kluba, a veznjak bi mogao napraviti pomalo neočekivani transfer. Španjolski AS prenosi vijest kako je Španjolac sve dogovorio s LA Galaxyjem, a transfer bi se trebao realizirati u nadolazećim danima s obzirom na to da rok za registraciju igrača u SAD-u traje do 4. kolovoza, pišu Sportske novosti.

Iako se pisalo o interesu klubova iz talijanske Serie A, izgledno je kako će produkt Barcelonine akademije karijeru nastaviti „preko bare“. Trener katalonskog velikana Xavi već je prije obavijestio igrača kako ga nema u svojim planovima za novu sezonu i kako može potražiti novi klub. Ugovor mu ističe idućeg ljeta, tako da je ovo prava prilika da Barcelona i ponešto zaradi od njegova odlaska.

Vrijednost Puiga prema Transfermarktu iznosi sedam milijuna eura, a s obzirom na dob od 22 godine, transfer u SAD neočekivan je korak za njegovu karijeru. U američki MLS obično odlaze igrači na zalasku svoje karijere. Mladog su veznjaka po dolasku u prvu momčad Barcelone nazivali nasljednikom Andresa Inieste, no, očito nije opravdao očekivanja. Posljednje dvije sezone proveo je s prvom momčadi, a upisao je ukupno 56 nastupa.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.