Treći najskuplji hajdukovac u povijesti ipak se ne vraća u Split? Žele ga u Serie A

INTERES je potvrdio talijanski klub.

Главная страница » Treći najskuplji hajdukovac u povijesti ipak se ne vraća u Split? Žele ga u Serie A

VEĆ MJESECIMA se periodično pojavi vijest da bi se Domagoj Bradarić mogao vratiti u Hajduk kako bi oživio karijeru. Otkako je 2019. godine dres Hajduka zamijenio Lilleovim u trećem najskupljem transferu u povijesti kluba teškom 6.5 milijuna eura, nije se baš naigrao.

U francuskom se prvoligašu prvo uspio nametnuti i dobiti šanse kao prvotimac, ali onda je polako ispadao iz prve momčadi u koju se nikad više nije uspio vratiti pa je zadnje dvije godine u Francuskoj izgubio kad je u pitanju igrački razvoj. Kad se počelo pričati o tome da bi Hajduk mogao ovog ljeta prodati Davida Čolinu, pojavila se informacija da bi ga zamijeniti mogao Bradarić.

Žele ga Talijani?

Tako brz povratak nije priželjkivao, ali puno bolje opcije za pokušaj oživljavanja karijere i ostvarivanje barem dijela neospornog potencijala tada nije bilo. Sada je ipak ima. Iz talijanskog prvoligaša Salernitane potvrdili su da su zainteresirani za Bradarića.

Osim Bradarića, Salernitana iz Lillea želi dovesti i njegovog suigrača Isaaca Lihadjija. “Da, obojica su mete. Pričali smo s Lilleom, no pregovori su tek otvoreni”, rekao je Morgan De Sanctis, sportski direktor Salernitane.

Nakon ovog interesa ne čini se izglednim da bi Bradarić izabrao Hajduk ispred kluba koji nastupa u nekoj od liga Petice, ali stvar koja ide u prilog Hajduku je već poznata sklonost Jakobušića i Nikoličiusa tome da na tržištu najprije posežu za odbjeglim hajdučkim sinovima. U Bradarićevom slučaju radi se o još uvijek mladom igraču na kojem bi klub u budućnosti mogao još jednom dobro zaraditi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.