Trener Barcelone Xavi hvali Roberta Lewandowskog: ‘On je prirodni vođa i divno ga je imati u svojoj momčadi‘

Trener Barcelone Xavi Hernández izjavio je da je Robert Lewandowski čudesan igrač i da je poljski golgeter prirodni vođa, objavili su španjolski mediji. – Lewandowski je čudesan igrač. Istaknuo bih njegove golove, savršen tajming za primanje lopte, njegove pokrete i kako štiti loptu. On je prirodni…

Главная страница » Trener Barcelone Xavi hvali Roberta Lewandowskog: ‘On je prirodni vođa i divno ga je imati u svojoj momčadi‘

Trener Barcelone Xavi Hernández izjavio je da je Robert Lewandowski čudesan igrač i da je poljski golgeter prirodni vođa, objavili su španjolski mediji.

– Lewandowski je čudesan igrač. Istaknuo bih njegove golove, savršen tajming za primanje lopte, njegove pokrete i kako štiti loptu. On je prirodni vođa i divno ga je imati u svojoj momčadi. Veliki je radnik, ponizan je i radi za momčad te tako stvara razliku na terenu. Također, pomaže stručnom stožeru jer razgovara sa mladim igračima – kazao je Xavi.

Lewandowski je u ljetnom prijelaznom roku stigao u Barcu iz Bayerna i u dosadašnje tri utakmice postigao je četiri gola. Nakon tri kola Barcelona je na trećem mjestu sa sedam bodova. Ispred nje su sa dva boda više Real Madrid i Betis.

Xavi je rekao da katalonski klub mora igrati bolje, te da već razmišlja o sljedećoj ligaškoj utakmici, protiv Seville.

– Ova sezona je izazov. Bit će pritisaka, ali moramo ići naprijed – dodao je.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.