Trener Real Madrida Carlo Ancelotti potvrdio neočekivani transfer: ‘Casemiro će nastaviti karijeru u Manchester Unitedu‘

Carlo Ancelotti, trener madridskog Reala, aktualnog pobjednika nogometne Lige prvaka, potvrdio je tijekom petka kako će brazilski vezni igrač Casemiro napustiti njegovu momčad. – Povratka više nema, barem takav čvrsti dojam imam. Casemiro je odlučio da mu treba novi izazov u karijeri. Još su pregovo…

Главная страница » Trener Real Madrida Carlo Ancelotti potvrdio neočekivani transfer: ‘Casemiro će nastaviti karijeru u Manchester Unitedu‘

Carlo Ancelotti, trener madridskog Reala, aktualnog pobjednika nogometne Lige prvaka, potvrdio je tijekom petka kako će brazilski vezni igrač Casemiro napustiti njegovu momčad.

– Povratka više nema, barem takav čvrsti dojam imam. Casemiro je odlučio da mu treba novi izazov u karijeri. Još su pregovori u tijeku, a ja sam mu poželio sreću. Cijeli klub prihvaća njegovu odluku i poštujemo je – rekao je talijanski stručnjak i potvrdio ranije priče kako će Brazilac karijeru nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

Jednako tako, Ancelotti je naveo da Real neće zbog ovog odlaska, igrača koji je bio standardni član udarne momčadi, dodatno tražiti pojačanje na tržištu.

– Konkurencija u momčadi je jaka i mi za nova pojačanja nemamo potrebu. Vidjet ćemo tko će i na koji način zamijeniti Casemira.

Casemiro, 30-godišnji Brazilac, od 2013. godine je igrač Reala, s tim da je jednu sezonu odradio na posudbi u Portu. Određeni izvori navode kako će u Manchester United doći u transferu vrijednom ukupno 70 milijuna eura (60 plus 10 milijuna eura bonusa).

– Ne znam, ali imam dojam kako je Casemiru bilo itekako dobro u Realu. Ništa mu nije nedostajalo, ali jednostavno hoće okusiti nešto novo – dodao je Ancelotti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.