Trener Rijeke o Haliloviću: Ne može on sad odjednom igrati kao da je u top formi

DRAGAN TADIĆ najavio je utakmicu s Lokomotivom.

Главная страница » Trener Rijeke o Haliloviću: Ne može on sad odjednom igrati kao da je u top formi

LOKOMOTIVA i Rijeka sutra na stadionu u Kranjčevićevoj igraju utakmicu 4. kola HNL-a. Susret je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Dragan Tadić. Na početku presice je Tadić već poslovično za sve trenere naglasio kako očekuje tešku utakmicu, a onda se osvrnuo i na neke specifične detalje vezane za kadar. Jedan od njih je i stanje Alena Halilovića.

“Polako se diže, treba mu vremena. Nije igrao dugo u kontinuitetu. Posljednju utakmicu igrao je u siječnju. Ne može on odjednom igrati kao da je u trenažnom procesu šest mjeseci. On ima veliku želju, veliki motiv i siguran sam da će biti dobar, samo moramo biti strpljivi”, rekao je Tadić pa odgovorio i na novinarsko pitanje o tome koliko mu je lakše pripremati utakmicu s Lokomotivom nakon što je u prošlom kolu njegova momčad slavila protiv Šibenika nego što bi mu bilo da nije:

“Sad ste me iznenadili tim pitanjem. Ma svaka utakmica je zahtjevna, neovisno o svemu. Favoriti u ovoj ligi postoje samo na papiru. Bitno je da mi budemo pravi, a onda će sve biti lakše. Ako ne bude tako, imat ćemo problema.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.