Trener Salzburga uoči Dinama: Ne volim tako govoriti, ali ove utakmice bit će ključne

MATTHIAS JAISSLE najavio je utakmicu protiv Dinama u trećem kolu Lige prvaka.

Главная страница » Trener Salzburga uoči Dinama: Ne volim tako govoriti, ali ove utakmice bit će ključne

DINAMO u srijedu od 18:45 gostuje kod RB Salzburga u trećem kolu Lige prvaka. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio Matthias Jaissle, trener austrijskog prvaka.

Trener Salzburga: Sitnice će odlučivati o pobjedniku

“Mislim da je Dinamo snažna momčad, pobijedili su Chelsea, dominiraju u svojoj ligi. Dugi su niz godina prvaci, pa vjerujem kako će to biti izjednačena utakmica, ali mi želimo bodove u tom ogledu. Vjerojatno će sitnice odlučivati o pobjedniku. Moramo paziti na prekide, to se uvijek kažnjava u Ligi prvaka. Treba obratiti pažnju na obranu, Dinamo je odličan u tranziciji, bit ćemo spremni na to”, započeo je Jaissle.

“Hoće li naše dvije utakmice s Dinamom biti ključne? Nisam baš miljenik toga da se već nakon dva kola priča o tablici i o tome tko će proći dalje, ali sigurno će ova dva susreta imati ključnu ulogu u tom smjeru. I Dinamo će biti prilično motiviran, tko tu uzme više bodova, može se nadati europskom proljeću”, smatra trener Salzburga.

“Šeška uspoređuju s Haalandom? Ne bih imao ništa protiv da i on zabije tri gola?”

Jaissle je dobio pitanje jesu li Salzburgovi skauti uočili nekog igrača Dinama. “Istina, Dinamo ima dosta zanimljivih igrača, ali oni su vjerojatno malo prestari za naše skaute, haha. Ali da kojim slučajem tražimo starije i iskusnije igrače, sigurno bi nam bili zanimljivi Petković i Oršić, to su igrači koji rade razliku na terenu. Ja sam presretan sa svojom momčadi”, odgovorio je.

Napad Salzburga predvodit će talentirani Slovenac Benjamin Šeško (19), kojeg mnogi uspoređuju s Erlingom Haalandom. “Onda ne bih imao ništa protiv da i Šeško sutra zabije tri gola”, nasmijao se trener Salzburga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.