Trener Southamptona već počeo kritzirati Oršića: ‘Došao je iz Zagreba, gdje se igra drugačiji nogomet, ali svejedno‘

Mislav Oršić u Southamptonu očito neće imati “grace period” za aklimatizaciju i hvatanje ritma u najjačoj ligi na svijetu. Iako je odigrao samo dvije utakmice za svoj novi klub, hrvatski reprezentativac već dobiva suzdržane, ali vrlo jasne kritike. Prvo su ga navijači i kroničari “svetaca” uzeli na…

Главная страница » Trener Southamptona već počeo kritzirati Oršića: ‘Došao je iz Zagreba, gdje se igra drugačiji nogomet, ali svejedno‘

Mislav Oršić u Southamptonu očito neće imati “grace period” za aklimatizaciju i hvatanje ritma u najjačoj ligi na svijetu. Iako je odigrao samo dvije utakmice za svoj novi klub, hrvatski reprezentativac već dobiva suzdržane, ali vrlo jasne kritike.

Prvo su ga navijači i kroničari “svetaca” uzeli na pik odmah nakon utakmice s Blackpoolom u FA Cupu (2-1), ocijenivši da je “predvidljiv u pokušaju da se izvuče na jaču nogu” te da ga je obrana “dobro pročitala”, a sada je na sličnom tragu završio i trener Nathan Jones. Velški stručnjak izričito je poručio da Oršić protiv Blakcpoola nije pokazao dovoljno, pišu Sportske novosti.

– On posjeduje cijeli set vještina, no trebao bi napraviti više. Iako treba imati na umu da njegova karijera na Otoku traje tek dvije utakmice.

Jones je Oršićeve blijede izvedbe stavio u kontekst goleme razlike između engleskog nogometa i hrvatske lige.

– Došao je iz Zagreba, gdje se igra drugačiji nogomet, gdje je sve drugačije, ali svejedno, od njega ćemo u naredno vrijeme očekivati više.

Daily Mirror piše da su Oršić i Sam Edozie dva igrača koji protiv Blackpoola nisu ostavili nikakav utjecaj na terenu. Zagrepčaninu je za njegove 63 minute igre dodijelio ocjenu šest.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.