Trener Varaždina nakon Dinama: Očekivao sam da ćemo im zabiti još koji gol

MARIO KOVAČEVIĆ komentirao je utakmicu s Dinamom.

Главная страница » Trener Varaždina nakon Dinama: Očekivao sam da ćemo im zabiti još koji gol

VARAŽDIN i Dinamo otvorili su četvrto kolo SuperSport HNL-a. Bilo je 1:1, a golove su zabili Špikić u prvom i Šego u drugom dijelu. Utakmicu je odmah po završetku komentirao trener Varaždina, Mario Kovačević. Istaknuo je da je zadovoljan igrom i pohvalio igrače.

“Drago mi je što na hrvatski praznik bio praznik nogometa. Posebno se želim zahvaliti navijačima koji nam daju snagu i energiju. Dinamo je naš najveći i najbolji klub, ali nije im lako igrati svaka tri dana. Bili smo hrabri na otvaranju, ali onda je Dinamo preuzeo igru. Svaki bod koji uzmemo protiv Dinama, za nas je velik. Očekivao sam da im zabijemo još koji gol iz kontre kad nas stisnu, ali nismo”, rekao je Kovačević pa dodao:

“Naši glavni igrači su počeli disati na škrge. Htjeli smo mi pritisnuti Dinamo pred kraj, ali nismo imali snage. Vjerujem da ćemo, kako će prvenstvo teći, doći do toga da ovakve utakmice možemo pobijediti. Nama je najlakše igrati protiv Dinama i Hajduka. Dinamo je glavama u Ligi prvaka. Najrealniji je taj rezultat 1:1.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.