Trojica nogometaša izgubila život: stravičan zločin, spremao se izvesti penal, a onda je počela pucnjava

Tragične vijesti stižu nam iz Brazila gdje su na utakmici tamošnjeg amaterskog Peledao Kupa život izgubila trojica nogometaša. Naime, vratar momčadi Tchunayja spremao se izvesti odlučujući jedanaesterac koji bi njegovu momčad odveo u četvrtfinale natjecanja da bi se potom začula serija pucnjeva popr…

Главная страница » Trojica nogometaša izgubila život: stravičan zločin, spremao se izvesti penal, a onda je počela pucnjava

Tragične vijesti stižu nam iz Brazila gdje su na utakmici tamošnjeg amaterskog Peledao Kupa život izgubila trojica nogometaša. Naime, vratar momčadi Tchunayja spremao se izvesti odlučujući jedanaesterac koji bi njegovu momčad odveo u četvrtfinale natjecanja da bi se potom začula serija pucnjeva popraćenih očajničkim vriscima.

Bio je to mafijaški napad frakcije koja je pod svaku cijenu željela pobjedu svoje momčadi, Guaranyja. U spomenutom su napadu život izgubila trojica igrača Tchunayja. Da stvar bude gora ovakvi su napadi i scene postale uobičajene u Peladau, a ovog puta na utakmici je ispaljeno preko 30 hitana koji su okončani tragičnim posljedicama, prenose Sportske novosti.

Felipe Kleiser Freitas da Costa, poznat kao ‘Mapará‘, preminuo je na terenu, Odilon Vieira Mendonca i Valtenir de Oliveira da Silva su prebačeni u bolnicu, ali im također nije bilo spasa.

U početku je na ovom prvenstvu sudjelovalo više od 1500 momčadi, podijeljenih u mnoge kategorije, na stadion su dolazile brojne obitelji kako bi davale podršku svojim miljenicima, ali s vremenom su kriminalne frakcije počele sastavljati svoje ekipe i nisu birali sredstva za pobjedu.

Prva tragedija dogodila se 2013. godine kada je Paulo Christian Bezerra da Silva odbio pustiti penal. Nakon obrane počeo ga je slaviti ispred vođe suparničke momčadi koji je bio poznati diler droge. Fešta se nastavila u obližnjem baru gdje su ga presrela dvojica naoružanih motociklista te potom u njega ispalili nekoliko hitaca, nije mu bilo spasa.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.