Tudor nakon gostujuće pobjede: Bilo je važno poslati poruku nakon ovih udaraca

U derbiju 26. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je na Roazhon Parku pobijedio Rennes sa 1-0 učvrstivši se na drugom mjestu ljestvice. Tri boda momčadi Igora Tudora donio je Sead Kološinac golom u 57. minuti, a treba reći kako je za Rennes od 85. minute zaigrao hrvatski reprezentativac L…

Главная страница » Tudor nakon gostujuće pobjede: Bilo je važno poslati poruku nakon ovih udaraca

U derbiju 26. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je na Roazhon Parku pobijedio Rennes sa 1-0 učvrstivši se na drugom mjestu ljestvice.

Tri boda momčadi Igora Tudora donio je Sead Kološinac golom u 57. minuti, a treba reći kako je za Rennes od 85. minute zaigrao hrvatski reprezentativac Lovro Majer – pišu Sportske novosti.

– Velike čestitke igračima. Željeli smo napraviti dobar rezultat i uzeti tri boda na ovom zahtjevnom gostovanju. Nikome ovdje nije lako, Rennes je jedna od najboljih momčadi u francuskom prvenstvu. Radili smo dosta na mentalnim aspektima i momci su bili sjajni večeras. Bilo je važno poslati poruku nakon ovih udaraca koje smo primili u posljednje dvije utakmice – izjavio je nakon pobjede trener Igor Tudor.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.