Tudor: Pravilo o pet izmjena promijenilo nam je živote

MARSEILLE je doveo tri igrača u siječanjskom prijelaznom roku.

Главная страница » Tudor: Pravilo o pet izmjena promijenilo nam je živote

IAKO mu je prošlog vikenda pobjednički niz stao na osam utakmica remijem protiv Monaca 1:1, Marseille se preko tjedna vratio pobjedničkim navikama i slavio u Nantesu 2:0, a novu priliku za smanjenje zaostatka za vodećim PSG-om ima večeras, kada s početkom u 20:45 dočekuje Nicu.

Osim rezultatima i stanjem na tablici, trener Igor Tudor zadovoljan je i siječanjskim prijelaznim rokom, u kojem je doveo portugalskog napadača Vitinhu iz Brage za 32 milijuna eura i ukrajinskog veznjaka Malinovskog na posudbu iz Atalante, a posebno dobar posao bila je akvizicija marokanskog reprezentativca Azzedinea Ounahija iz Angersa za samo osam milijuna.

Tudor: Treba imati barem 15 pravih igrača zbog prava na pet izmjena

“Zadovoljan sam, željeli smo igrače s karakteristikama specifičnima za naš stil igre. Dobro je imati konkurenciju koja će gurati druge i još ih više motivirati. Danas treba imati barem 15 kvalitetnih igrača jer pravo na pet mogućih zamjena promijenilo je živote trenera. Ta je ideja promijenila nogomet nabolje”, rekao je Tudor komentirajući prijelazni rok.

“Golovi, visoka energija, dobar je tip s dobrim mentalitetom, voli napadati prostor, to mu je jedna od karakteristika. To je mladić koji se svojim kvalitetama dobro uklapa u naš stil i mislim da će nam pomoći”, rekao je Tudor o svom novom portugalskom napadaču.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.