Tudorov Marseille privremeno preuzeo vrh: u gostima su uvjerljivo razbili Angers i ubilježili sedmu prvenstvenu pobjedu

Momčad Olimpiquea iz Marseille pod vodstvom hrvatskog trenera Igora Tudora ostvarila je novu, sedmu prvenstvenu pobjedu svladavši kao gost Angers sa 3-0 i probila se na vrh ljestvice francuske prve lige. Jonathan Clauss je u 35. minuti donio vodstvo gostima na asistenciju Luisa Suareza. U 50. minuti…

Главная страница » Tudorov Marseille privremeno preuzeo vrh: u gostima su uvjerljivo razbili Angers i ubilježili sedmu prvenstvenu pobjedu

Momčad Olimpiquea iz Marseille pod vodstvom hrvatskog trenera Igora Tudora ostvarila je novu, sedmu prvenstvenu pobjedu svladavši kao gost Angers sa 3-0 i probila se na vrh ljestvice francuske prve lige.

Jonathan Clauss je u 35. minuti donio vodstvo gostima na asistenciju Luisa Suareza. U 50. minuti su ova dvojica igrača zamijenili uloge za drugi pogodak Olimpique, da bi Clauss asistirao i kod pogotka Gersona za konačnih 3-0 u 59. minuti.

Marseille je sa 23 boda iz devet nastupa privremeno zasjeo na vrh ljestvice francuske Ligue 1, s bodom više od aktualnog prvaka PSG-a koji ima utakmicu manje. Angers je sa osam bodova na 14. poziciji.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.