Turčin Ridvan Yilmaz nova konkurencija Borni Barišiću: Rangers je za četiri milijuna eura doveo braniča iz Bešiktaša

Škotski Rangers u svoje je redove doveo turskog nogometaša Ridvana Yilmaza, 21-godišnjaka koji je dosadašnji kratki dio karijere proveo isključivo u Bešiktašu. Nogometaš koji igra na poziciji lijevog bočnog dolazi u Rangers gdje će biti direktna konkurencija hrvatskom reprezentativcu Borni Barišiću,…

Главная страница » Turčin Ridvan Yilmaz nova konkurencija Borni Barišiću: Rangers je za četiri milijuna eura doveo braniča iz Bešiktaša

Škotski Rangers u svoje je redove doveo turskog nogometaša Ridvana Yilmaza, 21-godišnjaka koji je dosadašnji kratki dio karijere proveo isključivo u Bešiktašu.

Nogometaš koji igra na poziciji lijevog bočnog dolazi u Rangers gdje će biti direktna konkurencija hrvatskom reprezentativcu Borni Barišiću, do sada standardnom igraču udarne momčadi Rangersa na toj poziciji.

Ovaj transfer je vrijedan nešto više od četiri milijuna eura, a lijevi bočni Yilmaz je prošao sve reprezentativne uzraste Turske te je tijekom prošle i ove godine skupio šest nastupa za seniorsku reprezentaciju te zemlje.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.