U nevjerojatnoj atmosferi poljudskog bazena Jadran nije uspio, Splićanima je za plasman na Final 8 ostala samo teorija

U nevjerojatnoj atmosferi poljudskog bazena Jadran nije uspio pobijediti grčki Vouliagmeni, ostalo je neodlučeno, 10:10 i time je za Splićane i plasman na Final Eight ostala samo teorija. Podršku Jadranu došli su dati i jedriličari, prvak Europe Tonči Stipanović te viceprvak Filip Jurišić, s njihovi…

Главная страница » U nevjerojatnoj atmosferi poljudskog bazena Jadran nije uspio, Splićanima je za plasman na Final 8 ostala samo teorija

U nevjerojatnoj atmosferi poljudskog bazena Jadran nije uspio pobijediti grčki Vouliagmeni, ostalo je neodlučeno, 10:10 i time je za Splićane i plasman na Final Eight ostala samo teorija.

Podršku Jadranu došli su dati i jedriličari, prvak Europe Tonči Stipanović te viceprvak Filip Jurišić, s njihovim trenerom iz JK Mornar Jozom Jakelićem. Bila je tu i delegacija Hajduka, predsjednik Lukša Jakobušić i voditelj Akademije Boro Primorac…

Na tribinama je atmosferu palila ekipa iz Žrnovnice (HGD Stjepan Radić), brzo je Jadran došao do vodstva 3:1s dva gola Marinića Kragića i jednim Duževića. S tim je rezultatom i okončana prva četvrtina.

Imao je Jadran priliku možda i na početku “slomiti” utakmicu, nekoliko napada za otići na plus tri, no nisu uspjeli zabiti. Otvorilo je to priliku za povratak gostiju, golovima Kourouvanisa i Nikolaidisa izjednačili su na 3:3.

Atmosfera je proključala kada su suci poništili gol Dobuda s igračem više, Jadran je u nastavku propustio iskoristiti tu situaciju, a onda je još u napadu na drugoj strani gol za prvo vodstvo gostiju (5:6) zabio Woodhead.

Dobro je počelo za jadranaše u nastavku, na 6:6 izjednačio je Bukić s igračem više… Bilo je potom i 7:7, a onda je veliki gol, bitan, na isteku napada iz teške pozicije za 8:7 zabio Marinić Kragić. Peterac za 9:8 realizirao je Bukić… Gusto…

S tim jednim golom razlike ušlo se u zadnjih osam minuta. A na 10:8 povisio je Čagalj. Gol s pogledom na Beograd. Ipak, na 10:9 smanjio je Kalogeropoulos, a na 10:10 izjednačio Troulos.

S tim rezultatom Vouliagmeni je na četvrtom mjestu u Skupini A Lige prvaka, zadnjem koje vodi na Final Eight, s tri boda više, a četiri kola do kraja s više-manje jednako teškim rasporedom. Jadran će teško do čuda.

Jadran – Vouliagmeni 10:10 (3:1, 2:5, 4:2, 1:2)

Split – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 500.

Suci: Severo (Italija), Schopp (Njemačka)

Jadran: Marcelić, Burić, Marinić Kragić (4), Čagalj (1), Z. Butić (1), Pejković, Bukić (2), Zović, Tomasović, Dobud (1), Šetka, Dužević (1), Anić.

Vouliagmeni: Tzortzatos, Chalyvopoulos (2), Kastrinakis, Kalogeropoulos (1), Troulos (1), Nikolaidis (2), Almyras, Woodhead (1), Alafragkis, Kapotsis (1), Kourouvanis (1), Farmer (1), Andreadis.

Igrač više: Jadran 2 /10, Vouliagmeni 4 / 8. Peterci: Jadran 3 (3),

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.