U Realu su željeli otvoriti pregovore s Tonijem Kroosom, a Nijemac ih šokirao

Nakon što su osigurali usluge Luke Modrića na još godinu dana, u Realu su željeli otvoriti pregovore i s drugim važnim igračem, Tonijem Kroosom kojem ugovor s Los Blancosima ističe 2023. godine. Madriđanima je svakako u interesu i da Nijemac ostane na Bernabeu, ali on ih je pomalo zatekao svojim odg…

Главная страница » U Realu su željeli otvoriti pregovore s Tonijem Kroosom, a Nijemac ih šokirao

Nakon što su osigurali usluge Luke Modrića na još godinu dana, u Realu su željeli otvoriti pregovore i s drugim važnim igračem, Tonijem Kroosom kojem ugovor s Los Blancosima ističe 2023. godine. Madriđanima je svakako u interesu i da Nijemac ostane na Bernabeu, ali on ih je pomalo zatekao svojim odgovorom.

Bivši reprezentativac Njemačke je odlučio kako ne želi u ovom trenutku potpisivati nikakve ugovore s Realom već je spreman čekati završetak iduće sezone kako ne bi postao teret klubu. Smatra kako je najbolje da čelnici vide njegov učinak i tek onda odluče žele li ga zadržati u bijelom dresu.

Ovim je potezom Kroos pokazao da je pravi gospodin, te je na taj način poručio klubu ako ga treba, tu je, ako ne spreman je napustiti Bernabeu bez odštete. Ovo je prava rijetkost u današnjem svijetu nogometa gdje igrači uglavnom trče za novcem i ugovorima. Ovo nije prvi put da je Kroos učinio nešto ovakvo.

Čelnici Reala sada mogu mirno spavati jer znaju da će Nijemac sigurno ostati dio Los Blancosa bude li im potreban u nadolazećem razdoblju.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.