UEFA se zbog smrti kraljice Elizabete II. odlučila na kontroverzni presedan, navijači Bayerna poslali žestoku poruku

UEFA je potvrdila da se ovog tjedna neće intonirati himna Lige prvaka prije utakmica koje se igraju na britanskom tlu. Kao što je bio slučaj sinoć prije utakmice Liverpoola i Ajaxa na Anfieldu, tako će biti i na večerašnjim susretima. UEFA je na takav presedan pristala zbog smrti britanske kraljice …

Главная страница » UEFA se zbog smrti kraljice Elizabete II. odlučila na kontroverzni presedan, navijači Bayerna poslali žestoku poruku

UEFA je potvrdila da se ovog tjedna neće intonirati himna Lige prvaka prije utakmica koje se igraju na britanskom tlu. Kao što je bio slučaj sinoć prije utakmice Liverpoola i Ajaxa na Anfieldu, tako će biti i na večerašnjim susretima.

UEFA je na takav presedan pristala zbog smrti britanske kraljice Elizabete II., a ujedno je odlučeno da na utakmicama koje se igraju u Velikoj Britaniji neće biti zastave Lige prvaka na centru terena, rekvizita, maskota, poruka mira, čak ni sponzora.

Glasgow Rangersi otišli su toliko daleko da su tražili da se umjesto himne Lige Prvaka intonira himna Velike Britanije, ali UEFA je taj prijedlog odbacila.

Navijači Bayerna, pak, sinoć su na utakmici protiv Barcelone uputili žestoku poruku UEFA-i upravo zbog tog presedana te su zatražili da se navijači više poštuju.

“Odgode i zabrane utakmica u posljednjoj minuti zbog smrti kraljeva?! Poštujte navijače”, napisali su navijači Bayerna.

Zbog prebacivanja termina utakmice između Rangersa i Napolija, gostujućim navijačima je zabranjen dolazak na stadion, a UEFA je potvrdila da ni navijačima Rangersa neće biti dopušteno putovati u Italiju na uzvrat protiv Napolija, kako bi se osiguralo da oba kluba i obje navijačke skupine imaju isti tretman.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.