UFC borac: Mahačev je varalica. Unajmio je medicinsku sestru da mu da infuziju

DAN HOOKER objavio je niz tvitova u kojima napada dagestanskog borca Islama Mahačeva nakon borbe s Alexanderom Volkanovskim.

Главная страница » UFC borac: Mahačev je varalica. Unajmio je medicinsku sestru da mu da infuziju

MMA BORAC Dan Hooker optužio je Islama Mahačeva za varanje na vaganju uoči borbe s Alexanderom Volkanovskim na eventu UFC 284 održanom u australskom Perthu. Podsjetimo, Mahačev je u odličnom meču nakon pet rundi na bodove bio bolji od Volkanovskog, čime je obranio naslov prvaka lake kategorije.

Hooker, novozelandski borac koji je u listopadu 2021. izgubio od Mahačeva i sada ima omjer 22-12 u UFC-u, tvrdi da je Dagestanac koristio infuziju kako bi se brže oporavio od skidanja kilograma, a to je zabranjeno. “Glupa pička misli da može odletjeti u Australiju i unajmiti medicinsku sestru da mu da infuziju, a mi ne bismo saznali. Pasja varalica”, napisao je 33-godišnji Hooker.

Nije stao na tome, već je ubrzo objavio screenshot s interneta na kojem je vidljivo kako je pretraživao koliko traje suspenzija u UFC-u za one koji koriste infuziju za oporavak. Ujedno je pozvao američku antidopinšku agenciju na reakciju.

“Islam je varalica”

U iduće dvije objave pozvao je da mu dokažu kako nije u pravu, iako ni sam nije pokazao nikakve dokaze protiv Mahačeva, a zatim napisao: “On ne vara, on ne pobjeđuje.” U zadnjoj objavi je napisao: “Islam je varalica.”

Podsjetimo, suci su borbu bodovali s 49:46 i dvaput po 48:47 u korist Mahačeva. Volkanovski je bio autsajder, ali je zato više puta mogao opasno doći do pobjede protiv dagestanskog borca, koji je ovim slavljem došao na omjer od 24 pobjede i jednog poraza u UFC-u. S druge strane, Australac je doživio drugi poraz uz koje ima 24 pobjeda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.