UFC-ov veteran vratio se iz mirovine da bi boksao protiv bivšeg NFL igrača

ODLUKA je konačna.

Главная страница » UFC-ov veteran vratio se iz mirovine da bi boksao protiv bivšeg NFL igrača

PROŠLA su dva mjeseca otkako se Uriah Hall povukao iz MMA-a. Nakon 28 profesionalnih borbi (17-11) i dva poraza zaredom, 38-godišnji američki borac srednje kategorije odlučio je okončati karijeru.

‘”S velikom tugom objavljujem da se povlačim iz najboljeg sporta na svijetu. Nedostajat će mi UFC-ovo osoblje koje mi je postalo poput obitelji i svi mentori koje sam upoznao na ovom putovanju. UFC mi je dao najbolju priliku da izađem iz svoje zone komfora”, rekao je tada pa dodao:

“Kroz sve ove godine natjecao sam se protiv nekih od najboljih na svijetu. Iako nisam nikad postao svjetski prvak, neka od svojih najvećih postignuća ostvario sam u MMA-u, a to su suočavanje sa strahovima i bivanje prvakom u svakodnevnom životu.”

Ipak, na njegov povratak nismo dugo čekali. Već 29. ovog mjeseca čeka ga nova borba, doduše ne u slobodnoj borbi. Hall će se okušati u boksu na priredbi koju predvode Jake Paul i Anderson Silva. Protivnik će mu u meču na četiri runde biti Le‘Veon Bell, bivšem igrač američkog nogometa koji je u NFL-u nastupao osam godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.